Några ord från mina kunder

"Jag har tillsammans med Lotta startat upp en återupplivningsutbildning på USÖ för barn-, kvinno- och anestesikliniken. Lotta har varit en stor pådrivare i denna process och resultatet har hitills varit strålande."

Erik Stenninger, Barnläkare
Barn och ungdomskliniken i Örebro


"Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera LL-utbildningar. Lotta Lundström har på ett proffesionellt, lättsamt och tålmodigt sätt utbildat oss i hjärt och lungräddning. (HLR) Vi kommer fortsättningsvis att anlita Lotta i dessa så viktiga saker."

Anita Friberg
TS Lokalvård AB


”Lotta är en mycket omtyckt och karismatisk utbildare som med energi och gedigen kunskap får med sig gruppen. Jag har fått mycket positiv feedback från våra anställda efter utbildning med Lotta och rekommenderar henne varmt.”

Med vänlig hälsning
Jenny Berg, HR Manager, Mondi Örebro.
Extrusion Coatings


"Hej! En hälsning från Susanne (Killevigge). I lördags var jag och skidkompisen uppe i Ånnaboda och åkte skidor runt sjön. I en nedförslöpa varnade folk att en olycka skett. En bit ner i backen låg en man med öppen benfraktur! En skidåkare hade stannat och satt med hans ben i högläge.

Nu kommer feedback Lotta! Vi drog av oss de jackor vi hade och lade på honom. Jag tog min midjetermos och stoppade under benet som stöd han hade vansinnigt ont. Jag satte mig på huk och lade huvudet i mitt knä och började prata och ställde frågo och profylaxandades med honom. Såg hur han försvann av smärtorna. Men kom tillbaks efter varje smärttopp. Under tiden kom en man till som hjälpte till att ringa usö osv. Skidkompisen tog hand om den skadades fru som blev frusen och chockad.

Räddniungstjänsten med pulka och scooter kom förvånansvärt snabbt och tog över. Det visade sig sedan att de båda männen som skötte själva skadan var ortopedkolleger ovetandes om att den andre befann sig i spåret. Efter din utbildning kände och uppträdde jag tvärlugnt. Detta var ju i sig ingen katastrof olycka. Men, nog så jobbig för kraken som låg där och fasen vad konstigt att ingen hade stannat före oss."

Tack! från Susanne (kocken) Strandberg

"Vi har anlitat LL-Utbildningar för att utbilda hela våran personal i HLR Och vi är verkligen nöjda på vilket sätt Lotta har genomfört utbildningen. Vi kan verkligen rekomendera LL-Utbildningar."

Lars Karlsson
Närkes Elektriska AB


"Stort tack till dig Lotta Lundström för ditt professionella och underhållande sätt att utbilda Hanna Förskolas personal i HLR. Vi är tacksamma och kan varmt rekommendera dig till andra. Du lyckas på ett bra sätt förmedla dina kunskaper till oss så vi kommer påminnas detta seriösa och viktiga ämne."

/Personalen på Hanna förskola


"Tack Lotta för en inspirerande och viktig utbildning i Barnolycksfall. Utbildningen var innehållsrik och intressant. För oss som förskolepersonal är det viktigt att vi håller oss uppdaterade och informerade om risker och hantering av oönskade olycksfall. Lotta kan sin sak, kan med det varmast rekommendera hennes utbildningar. Vi kommer att fortsätta anlita LL utbildningar."

Anna Carlqvist
Förskolechef Nejlikans förskola i Örebro


"Att ha kunskap hur man ska hantera akuta situationer t ex olycksfall med våra barn i förskolan är viktigt. All personal i Lundbys förskolor har fått en mycket professionell utbildning och vi kommer att ha kontinuerlig uppföljning / repetition.

Vi är så nöjda och kan rekommendera alla som arbetar i förskolan att boka Lottas ABC utbildning."

Lena Bodin
Rektor förskolan Lundby


"För en kanonutbildning idag. Vi alla är jättenöjda med dagen!"

Richard Björk
Edekyl & Värme


"Vi är inne på 3:e omgången med HLR-utbildning för hela vår personal via LL-utbildningar. Vi är mycket nöjda med Lotta och kan verkligen rekomendera LL-utbildningar."

Med bästa hälsningar
Lars Karlsson. Projektledare
Goodtech Projects & Services AB

"Hej Lotta. Tack för senast!! Här får du ett axplock av givna omdömen!! Du kan vara stolt över ditt sätt att engagera. Inte en missnöjd kund!!

Jag tycker ditt tydliga språk gjorde mest intryck på mig. En jättebra dialog med oss ”lärjungar”. Ämnet är ju angeläget och det känns faktiskt som om man skall fixa en nödsituation nu! Tack för en jättebra kurs."

Per Berglund
Administrativ chef DGC Örebro


"Tycker det var en jättebra utbildning, får hoppas man slipper använda kunskaperna men om oturen är framme så är man nog lite tryggare i hur man skall hantera situationen nu. Utbildaren var pedagogisk och lätt att förstå.

Som sagt, jag är glad över att fått delta."

Jonas Hermansson
Driftchef IT-drift DGC


"Jag tyckte att Lotta var väldigt pedagogisk och lätt att lyssna på. Kursen innehöll mycket blandad information och vad som är extra viktigt att tänka på i diverse situationer.

Något jag tyckte var väldigt bra var de praktiska övningarna, att man verkligen fick lära sig hur hårt man behöver ta i för att göra rätt. Både på den där västen man hade på sig och även på dockorna. Något som var väldigt bra med den praktiskt HLR var klickande ljudet som dockorna gav ifrån sig när man gjorde rätt.

Jag känner mig väldigt nöjd med utbildningen!"

Jessica Stern
Kundtjänst DGC


"Kursen var mycket bra på alla sätt! Lotta som utbildare var tydlig, noga, kunnig och mycket trevlig. Kan verkligen rekommendera denna utbildning!"

Hälsningar
Kenny J, DGC


"Kursen var bra. Extra bra tycker jag var att den var lite skräddarsydd för just oss. Lotta var trevlig och lärde ut på ett bra sätt med lagom mycket fakta."

Hälsningar
Anton, DGC
Förskolor/skolor som gått Barnolycksfall

Allégården
Apelgården
Asken
Bergagård
Bettorp
Björkbacken
Blåklinten
Dagbarnvårdarna i Glanshammar
Dylta
Emil
Emilia
Ervalla
Fantasia
Fridensberg

Fridhems skolan
Gränden
Grönvallska
Hanna skolan
Hasselbacken
Hasselgården
Hasselmusen
Hattstugan
Hedenhös
Junibacken
Järle
Kamelonten
Kastanjegården
Kastanjen
Kattungen
Killevigge
Kläppen
Kristina skolans
Kristinaskolan
Kullen
Kårstaängens
Körsbärsgården
Lilla Flotten
Lillkyrka
Lillån
Linden
Lindens barnträdgård
Murgrönan
Musikanten
Måsen
Nejlikan
Oskarstorget
Paletten
Pärlan
Regnbågen
Ringblomman
Rinkaby
Rosta Stugan
Sagogården
Skogsbrynet
Snökristallens barnakademi
Snöstjärnan
Solbacken
Solsidan
Solägget
Språk & Lek
Sörgården
Terra Nova
Terranova
Tussilagon
Viljan
Villekulla
Vintergatan
Växthuset
Wadköping
Ädelstenen
Änglagård

 


Företag som gått Första Hjälpen Vuxen HLR:

Bergslagens Sparbank
Centrum sjukgymnastik
DGC
Edekyl &Värme Örebro Sthlm Västerås Motala Linköping
EIAB/ Goodtech
Elgruppen AB
Funktionshindrades intresseorg Lindesberg
Ica supermarket Ekershallen
Logstor
Martin G
Mondi Packaging
Nora Kommun
Närkes Elektriska AB (NEA)
Personalen vid Axbergs församling
Restaurangutrustningar AB
Suzuki Garphyttan AB
TAB - Tommy Allström Byggproduktion
TS Lokalvård

Företag som gått Barnolycksfall:

Edekyl & Värme
Personalen vid Axbergs församling
Lärarförbundet
Nora Kommun

 

Föreningar som gått Sportskadekurs:

Hovsta IF Gymnastikföreningen.   


Övrigt: Jag utbildar även föräldragrupper. Har förutom Örebro varit i både Askersund och Karlstad. Åtar mig uppdrag i en radie av ca 20 mil runt Örebro.